Friday, October 31, 2008

Halloween

Ini macam tak banyak orang datang sini dan tulis diari le oh.
Tak apa, hari ini hari Halloween, adalah satu hari yang bermakna bagi aku. Oleh itu, aku nak tulis sedikit tentang aku.

Aku bernama Choy Xiao Luan.
Aku berumur 18 tahun...
Aku....
(Jangan "throw" telur bagi aku)

Sudah lama tak guna Bahasa Melayu, sudah sangat susah bagi saya untuk tulis dalam Malay.
Tapi kita adalah Malaysian, tapi Malay aku sangat teruk, tapi English lagi teruk. Apa makna aku nak tinggal kat Malaysia? Pergi China lebih baik lah!!!

Ok lah, amat sibuk sekarang. Tapi berbanding dengan kawan yang sedang "fighting" mereka punya exam, aku ini panggil terlalu free lah.
Tapi, the beberapa minggu yang akan datang, aku akan siao sampai mati. Kerana 3 ujian akan datang, dan 3 projek nak hantar dalam 3 minggu ini juga.
Tapi aku nak balik JB ambil saya punya IC baru neh. Tapi macam tak ada masa lah.
Tapi banyak orang balik kat masa ini oh!
Macam mana ya? Tengok saja lah. Aku nak belajar bersungguh-sungguh leh! Kerana itu keputusan untuk sem lepas sangat teruk untuk aku.

Aku punya persembahan secara individual sudah lepas. Topik saya adalah Kegunaan "SHIT"
Jangan ketawa, banyak kegunaan untuk shit. Itu response daripada murid-murid juga amat baik kerana topik saya mengetawakan mereka, wahhaha. Awak berminat juga? Beritahu awak next time lah,...-_-"

Banyak orang bercuti kan? Lol, kamu semua amat bahagia. So, telefon aku jika awak ada masa lapang lah!!!

Ini life boring lah, everyday do the same thing. Go to sch, eat, sleep at the class, talk in the class, lousiet in the class, go back home, starting online, watch drama....
Omg, tis kind of life.
The most terrible things is, there gt some1 wanna book me to live together when move to setapak. I dun wan!!!!!

Happy Halloween oh!
Dun scare la, all is my buddy, they wont hurt u de
Unless those who unfaithful to me, hehe

5 comments:

wenhui said...

omg...LMAO..
xiao luan...u r so damn funny..
and u r wrong saying tat u shud go to china...lol
cuz most malaysians r jack of all tricks,master of none...our eng canot compete with the british..our malay kanasai(me especialy..kakaka)..our mandarin cannot win ppl from china...so..let us all juz stay in malaysia..wahahahahhaha..lame =.=
R u serious bout ur persentation topic??omg...u r so cool man...can send me a copy???wahahah

XL said...

yaya, agree, becos even my lecturer get his master from London 1, his english oso very suck! But I will try to improve la, becos most of the time is talk in Eng in sch.

Ya, my topic is this 1 ah. The reaction quite good, wahaha, let me quite proud. The funniest things is my fren b4 me is talk abt the uses of urine, haha. The mark oso quite high loh!!! Hehehe.
No lah, send u the essay is different 1, becos i gt add in some stupid joke into my speech oso. So, gt chance let u listen to it lah, hehe. But my main point quite general lah, is used as fertiliser, free body check and a kind of drink, hehe.
But then we gt alot funny topic here oso loh, like "How to woo a girl?" or "GAYS"...alot funny topic loh!!!

WenHui said...
This comment has been removed by the author.
WenHui said...

R u sure ur lecturer got his degree in london..=.=..how did he earn his degree??by buying it illegally or wat..wahhaha

wah...i like the "how to woo girls"..muz be very very funny.XD
btw...i will be talking bout u(ghosts) in my oral communication presentaion..if i do not change topic tat is..
XD

XL said...

hmm, I thnk he even dunno how to buy the cert oso gua?
Hey, ur topic so interesting, but how come u dun hav interview me to get more information?!
At first I oso wan do this topic de, but then I found that there are alot of new terms there, so I giv up loh
Gambateh for ur presentation oh, becos u are talking smtg abt me leh!!! haha